Horeca

Heeft u een horecabedrijf en sluit Ice Tropez goed aan bij uw concept? Via verschillende groothandels in Nederland bieden wij Ice Tropez aan in de horeca. Een overzicht van deze groothandels vind u hier. Maakt u liever gebruik van uw eigen groothandel? Geen probleem! In dat geval kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Groothandel

Bent u groothandel en heeft u vanuit uw klanten vraag naar Ice Tropez? Of denkt u dat Ice Tropez aansluit bij het concept van uw klanten? Wij werken graag met u samen om de distributie van Ice Tropez naar uw klanten te verzorgen. Wanneer u als distributiepartner verbonden bent aan Ice Tropez verwijzen wij aanvragen van horecabedrijven in uw regio door naar uw groothandel.

Slijterij

Heeft u een slijterij of wijnspeciaalzaak en wilt u de schakel van Ice Tropez zijn naar de consument? Wij werken graag met u samen om Ice Tropez aan de consument te kunnen aanbieden via de retail. Niet alleen in uw fysieke winkel maar u bent ook vrij om Ice Tropez via uw online shop aan te bieden aan uw klanten. Wilt u Ice Tropez opnemen in uw assortiment? Neem dan contact op via onderstaand formulier.